• Ar
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۷

دکتر هاشمی وزیر بهداشت:حق خوزستان در حوزه بهداشت و درمان ادا نشده است

دکتر حسنوند رئیس کمیسیون انرژی و نماینده اندیمشک:مردم اندیمشک دین خود را به میهن اسلامی ادا کرده اند/ نیاز مردم اندیمشک به امکانات بهداشتی درمانی بیشتر است

مهندس جهانگیری فرماندار اندیمشک: جمعیت شناور شهرستان اندیمشک ضرورت تحول در زیرساخت های بهداشت و درمان را بیشتر می کند

حجت الاسلام حسینی نوری امام جمعه اندیمشک:خدمات خوبی در اندیمشک انجام شده است

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نقش خوزستان در دوران مختلف و دفاع از کیان اسلامی گفت: در حوزه بهداشت و درمان حق این استان هنوز ادا نشده است.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در نشست شورای اداری اندیمشک در فرمانداری این شهرستان افزود: استان خوزستان سهم ارزنده ای در دوران دفاع مقدس داشته و جهان اسلام و ایران اسلامی مرهون این جانفشانی و فداکاری مردم استان خوزستان است.

وی اظهار داشت: اگر منصفانه نگاه کنیم در حوزه بهداشت و درمان کوتاهی هایی برای این استان شده است که با همت مسئولان جبران می شود.

وی با تاکید بر لزوم تلاش و همدلی جمعی برای رفع چالش های کشور افزود: مشکلات کشور را نباید تنها متوجه دستگاه های اجرایی دانست زیرا تحریم ها کار را برای مجلس و دولت خدمتگزار سخت کرده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم انتظار دارند مسئولان در شرایط کنونی کم خطا حاضر شوند و این موضوع در عرصه سیاست داخلی و خارجی حائز اهمیت است.

وی افزود: مردم متوجه هرگونه رفتار غیر صادقانه می شوند لذا برای حفظ عزت مردم و نظام اسلامی همه باید همدل و صادقانه برای رفع مشکلات تلاش کنند.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: کارهای ارزنده ای در شهرستان اندیمشک انجام شده است و با توجه به آنچه در این نشست مطرح شده در زمینه های مختلف برای ارتقای سطح کیفی خدمات و امکانات در اندیمشک تلاش می شود.

وی افزود: برای جبران کمبودهای حوزه نیروی انسانی، تجهیزات بیمارستان و افزایش تعداد پزشک متخصص تلاش لازم انجام می شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همدلی مسئولان شهرستان اندیمشک را کم سابقه دانست و گفت:در سایه این وحدت و تلاش روند حل مشکلات سرعت می یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با محکومیت جنایت تروریست ها در اهواز اظهار داشت: این حادثه و جریان مجلس شورای اسلامی نشان داد که ما باید بیش از همیشه متوجه طراحی های دشمنان علیه مردم و جامعه اسلامی باشیم.

نماینده اندیمشک و رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: شهرستان اندیمشک در دوران دفاع مقدس در عرصه دفاع از کیان اسلامی و میهن خدمات شایان داشته و چهارم آذرماه 65 مصداق مهم جانفشانی و مقاومت مردم این شهرستان است.

فریدون حسنوند افزود: این شهرستان از ظرفیت های مهمی در حوزه های فرهنگی و اقتصادی برخوردار است و عبور جاده ترانزیتی، راه آهن، سدهای کرخه و دز، دوکوهه و سایر ظرفیت های این شهرستان اهمیت اندیمشک را دوچندان کرده است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اندیمشک حداقل روزانه 30 هزار جمعیت شناور دارد و این موضوع لزوم برخورداری از شرایط بهتر حوزه بهداشت و درمان را بیشتر می کند.

وی افزود: کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان از مشکلات این شهرستان است از طرفی اندیمشک در بحث ام آر آی و سی تی اسکن مشکل دارد.

وی گفت:هشت طرح بهداشتی و درمانی داشتیم که به واسطه مشکلات پیمانکار نیمه تمام رها شده اند ضمن اینکه در بسیاری از رشته ها کمبود پزشک متخصص داریم.

حسنوند افزود: با توجه به حمل و نقل ریلی در اندیمشک و وضعیت ترددها در این مسیر، آمبولانس ریلی در شهرستان راه اندازی شده که حمایت تجهیزاتی و امکاناتی از این آمبولانس ریلی ضروری است.

فرماندار شهرستان اندیمشک نیز گفت: اندیمشک در دوران مختلف دین خود را به نظام اسلامی ادا کرده که حماسه های دوران دفاع مقدس مردم منطقه نمونه بارز اعتقاد این مردم به نظام اسلامی است.

پیمان جهانگیری افزود: اتصال چندین استان به یکدیگر و عبور جاده های سراسری از این شهرستان و همچنین میزبانی از صدها هزار مسافر نوروزی، زوار کربلای معلی و راهیان نور بر جمعیت شناور این شهرستان افزوده است.

وی اظهار داشت: این شرایط بر ضرورت تلاش برای ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی به عنوان مهمترین نیاز ضروری مردم می افزاید.

فرماندار اندیمشک افزود: تحویل در زیرساخت های بهداشت و درمان از مطالبات مردم است؛ اگرچه تلاش های انجام شده در اندیمشک قابل تقدیر است اما نیازمند حمایت و توجه بیشتر هستیم.

امام جمعه اندیمشک نیز گفت: دشمن با ایجاد تنش قصد دارد مانع موفقیت های روزافزون در ابعاد مختلف در جامعه شود.

حجت الاسلام سید مصطفی حسینی نوری افزود: ایجاد بدبینی بین مردم و مسئولان از اهداف دشمنان است لذا باید در این شرایط همه همراه و همدل برای توسعه جامعه تلاش کنند.

وی اظهار داشت: برخورداری از مسئولان صادق و خدمتگزار از مولفه های ارزنده نظام اسلامی است و همین که مسئولان این چنین در سطح کشور به دنبال تحقق طرح های مختلف هستند، قابل تقدیر است.

وی تلاش های حوزه بهداشت و درمان وبرنامه های تحقق یافته در این حوزه را قابل تقدیر دانست.