۱۳۹۸/۱۰/۰۱
برگزاری جلسه امر به معروف و نهی از منكر در در شبكه بهداشت و درمان اندیمشك
جلسه امر به معروف و نهی از منکر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک با حضور اعضا در محل دفتر مدیریت شبکه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک ، دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان در ابتدای این جلسه ضمن خیرمقدم به حاضران، در خصوص اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دین اسلام گفتند: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی در کشور است که در دین مبین اسلام جایگاهی والا و ویژه ای دارد.

دکتر روحانی پس از تبیین آیین نامه و دستورالعمل اجرایی امر به معروف و نهی از منکر، خواستار اهتمام اعضاء در تشکیل منظم جلسات شدند.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به لزوم احیای این فریضه الهی خواستار تلاش کلیه کارکنان این شبکه جهت ترویج فرائض دینی شدند.

ایشان امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه آحاد جامعه و هدف آن را ایجاد آرامش  و امنیت در جامعه دینی دانستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، آموزش صحیح امر به معروف و نهی از منکر برای کارکنان، نشست های اعتقادی و معنوی برای کارمندان، برگزاری کارگاه با محوریت امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری مسابقات فرهنگی ویژه کارکنان و ... را از برنامه هایی عنوان کرد که برای ارتقاء هرچه بیشتر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در این شبکه موثر هستند.

در ادامه این جلسه اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح مختلف پرداختند.

گفتنی است برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری کارگاه آموزشی، ساماندهی و اجرای برنامه های فرهنگی با موضوع امر به معروف و نهی ازمنکر، از جمله مصوبات این جلسه بودند.