۱۳۹۸/۱۰/۰۴
برگزاری كلاس آموزشی كنترل عفونت در بیمارستان امام علی (ع) اندیمشك
کلاس آموزشی کنترل عفونت در بیمارستان امام علی (ع) ویژه کارکنان پرستاری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک ،کلاس آموزشی کنترل عفونت بیمارستانی ، به همت واحد آموزش کارکنان در بیمارستان امام علی (ع)  برگزار گردید.
هدف از برگزاری این دوره افزایش دانش ومهارت فراگیران در ارتباط با کنترل عفونت بود .

در این کارگاه کارشناسان مربوطه " مطالبی در ارتباط با تعریف عفونت ، عوامل موثر در چرخه عفونت ، اهمیت کنترل زنجیره عفونت ، دفاع بدن در مقابل عفونت ، اهمیت اصول آموزش به مددجو جهت کنترل عفونت ، اقدامات لازم در مواجهه هاي شغلي كاركنان با عفونتهاي بيمارستاني ، انواع محلولهای گندزدا ، انواع روشهای استریلیزاسیون و اصول بهداشت دست ، ساختار كميته هاي كنترل عفونت بيمارستاني ، احتياط هاي استاندارد جهت كنترل عفونت ، اقدامات پیشگیری در بخشهای ویژه ، اصول تزریقات ایمن در کنترل عفونتهای بیمارستانی ، اصول بهداشت محیط در بیمارستان و مدیریت پسماندهای بیمارستانی عنوان کردند .