۱۳۹۸/۱۱/۱۹
ویزیت رایگان شهروندان اندیمشك به مناسبت 41 سالگرد انقلای اسلامی ( دهه فجر)
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: به مناسبت 41 سالگرد انقلای اسلامی ( دهه فجر)و به پاس رشادتهای مردم این دیار طرح ویزیت رایگان طرح شهید رهنمون در مرکز خدمات جامع سلامت کوی لور در اندیمشک اجرا شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: به مناسبت 41 سالگرد انقلای اسلامی ( دهه فجر)و به پاس رشادتهای مردم این دیار طرح ویزیت رایگان طرح شهید رهنمون در مرکز خدمات جامع سلامت کوی در اندیمشک اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، دکتر عبد الرحمن روحانی مدیر  شبکه بهداشت و درمان ضمن تبریک ایتم الله دهه فجر انقلاب اسلامی و 41 سالگرد پیروزی شکوه مند انقلای اسلامی ایران گفت: در راستای گرامیداشت این روزهای  تاریخی و  به پاس رشادتهای مردم این دیار با همکاری بسیج جامعه پزشکی طرح ویزیت رایگان شهید رهنمون در اندیمشک انجام شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک افزود: بسیج جامعه پزشکی یکی از اقشاری بود که در جنگ تحمیلی رشادت‌های زیادی از خود نشان دادند و شهدای گران‌قدری را تقدیم انقلاب کردند.

دکتر روحانی با اشاره به ویزیت بیش از 500نفر از مردم در این منطقه در این طرح گفت: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک، بسیج جامعه پزشکی در مرکز خدمات جامع سلامت کوی لور در اندیمشک صورت گرفت و همشهریان از این خدمات بهره بردند